Pamela istrčala njujorški maraton

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela istrčala njujorški maraton

Pamelu Anderson (46) smo navikli bili da gledamo kako trči, ali ovaj put umesto po kalifornijskom pesku i u crvenom kupaćem, trčala je po njujorškom asfaltu i to u humanitarne svrhe.

Pamela sa bratom Gerijem

A posle maratona sve boli

 

Pamela je juče trčala njujorški maraton, prvi put, a da bi savladala 42 kilometra dugu stazu trebalo joj je pet sati i 41 minut. Se vreme uz nju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je bio brat Geri.

 

"Tako sam ponosna na svog brata Gerija. Hvala G. što si trčao uz mene danas", napisala je Pamela na Fejsbuku uz zajedničku fotografiju. Ubrzo je okačila i svoju fotogafiju, kako iscrpljena leži u krevetu prekrivena ledom na bolnim mestima.

 

Njujorški maraton juče je održan uz neviđene mere bezbednosti, zbog straha od terorističkog napada, sličnog onom koji se desio tokom maratona u Bostonu.

 

Policijski ronioci obezbeđivali su mostove odozdo, a patrolni bodovi lučke policije pratili su trajekte koji su prevozili maratonce do starta na ostrvu Steten. Helikopteri su takođe nadzirali grad, a policajci su s psima tragačima za eksploziv, bili raspoređeni duž martonske staze.

 

Trkači su bili pretreseni pre dolaska na start, a pretresu su bili podvrgnuti i svi koji ulaze u startnu i ciljnu zonu u Central parku, na Menhetnu. Maratoncima, njihovim porodicama i ostalim pratiocima je bilo zabranjeno da peko odeće nose prsluke i bluze, ili da nose torbe i kese. Organizatori su im dali providne torbe i flašice sa vodom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pamela istrčala 42 kilometra!

Izvor: B92, 04.Nov.2013

Čak se i mnogi profesionalni trkači groze na pomen maratona u Njujorku, ali Pamela Anderson je stisla zube i uspela da pretrči celu stazu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.