Originalno ili ludo: Ovako će se zvati blizanci Bijonse i Džej Zija?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Originalno ili ludo: Ovako će se zvati blizanci Bijonse i Džej Zija?

Mnogo se poslednjih dana pisalo o blizancima pevačice Bijonse Nouls i njenog supruga Džej Zija.

Naime, kako prenose svetski mediji, najmlaži članovi ove porodice konačno su, posle nekoliko dana u bolnici, stigli kući zajedno sa mamom.

Iako zvanične potvrde o polu blizanaca nije bilo, najverovatnije je reč o dečaku i devojčici. Ovu informaciju nenamerno je otkrila Bijonsina prijateljica koja se u bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pojavila sa balonima na kojima je pisalo "baby boy" i "baby girl".

E sada, pošto znamo da se Bijosne porodila, i da je rodila dečaka i devojčicu, posčele su spekulacije o imenima koje će deca dobiti. Ako je verovati informacijama koje su objavili strani portali, blizanci će nositi originalna i simobolična imena.

Naime, dečak će se zvati Šon Džunior, što je pravo ime Džej Zija, dok će devojčica biti Bi Karter, što je nadimak njene mame Bijonse.

Kako vam se sviđa odabir imena?

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Blizanci rođeni u znaku Blizanaca: Šta kaže horoskop za Klunijeve bebe

Izvor: Prva.rs, 26.Jun.2017

Nakon što je njegova supruga Amal donela na svet blizance, devojčicu Elu i dečaka Aleksandra, holivudski glumac koji je u 57. godini prvi put postao otac morao je da se smiruje sedativima.. "Džordž je pod sedativima, njegov oporavak očekuje se za nekoliko dana", bila je prva vest koja je govorila...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.