Montevideo, vidimo se premijerno i u Los Anđelesu!

Izvor: Blic, 16.Mar.2014, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Montevideo, vidimo se" premijerno i u Los Anđelesu!

Miloš Biković, Viktor Savić i Dragan Bjelogrlić, otputovali su u Los Anđeles kako bi promovisali svoj novi film "Montevideo, vidimo se".

"Montevideo, vidimo se" je očigledno postigao neverovatan uspeh, te je režiser filma, Dragan Bjelogrlić, odlučio da se nakon prepunih sala na Balkanu, predstavi i Američkoj publici.

On će u pratnji Bikovića i Savića, sutra predstaviti svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostvarenje u predstonici filma, Los Anđelesu.

Glumci su iskoristili kratak odmor i da otputuju do Indijan Velsa, gde će navijati za Novaka Đokovića u večerašnjem finalu sa Rodžerom Federerom.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Montevideo, vidimo se" premijerno i u Los Anđelesu!

Izvor: Dzungla.org, 16.Mar.2014

Miloš Biković, Viktor Savić i Dragan Bjelogrlić, otputovali su u Los Anđeles kako bi promovisali svoj novi film „Montevideo, vidimo se“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić i Viktor Savić, bodrili Novaka Đokovića u finalu Indijan Velsa (Foto)

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2014, 10:57

Film "Montevideo, vidimo se! ", premijerno je prikazan i u Americi, a Miloš Biković, Viktor Savić i Dragan Bjelogrlić iskoristili su priliku da odgledaju i finalni meč našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.