Meta: Rama u lošim odonosima sa svim susedima

Izvor: RTS, 17.Jun.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meta: Rama u lošim odonosima sa svim susedima

Albanski premijer Edi Rama kritikovao je novoizabranog predsednika Albanije Ilira Metu, zbog, kako je naveo, "šokantnog intervjua" koji je Meta juče dao za grčku televiziju u kojem je kazao da je Rama "u nestabilnim i lošim odnosima" sa svim susedima.
"Intervju Ilira Mete za grčku televiziju bio je šokantan! Kako je moguće da jedan albanski predsednik grdi premijera kao da je ekstremista iz susedstva", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napisao je Rama na Fejsbuku, prenosi ATA.
Albanska agencija navodi da je Meta, upitan u vezi sa odnosima koje ima sa Ramom tokom intervjua za grčki televizijsku mrežu Star, rekao da "pre svega treba imati na umu da je, na žalost, premijer Rama u nestabilnim i lošim odnosima sa svima, uključujući Grčku, ali ne samo Grčku, već i ostale susede".
Meta bi dužnost predsednika Albanije zvanično trebalo da preuzme 24. jula, a on još vrši dužnost predsedavajućeg nacionalnog parlamenta.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rama ljut na predsednika: Grdio me kao da sam ekstremista

Izvor: RTS, 17.Jun.2017

Albanski premijer Edi Rama kritikovao je novoizabranog predsednika Albanije Iljira Metu, zbog, kako je naveo, "šokantnog intervjua" koji je Meta juče dao za grčku televiziju u kojem je kazao da je Rama "u nestabilnim i lošim odnosima" sa svim susedima. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.