Maminim stopama: Madonin sin snima album

Izvor: Blic, 25.Avg.2013, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maminim stopama: Madonin sin snima album

Trinaestogodišnji sin pevačice Madone i režisera Gaj Ričija- Roko ozbiljan je u nameri da se upusti u muzičke vode,a želja mu je da se bavi rep muzikom. Sin pop ikone je već u studiju, gde sa jednim drugarom radi na prvom albumu.

Za sada je u jednom od maminih studija snimio šest demo pesama i nada se da će uz pomoć njenih veza pronaći izdavačku kuću, prenose britanski mediji.

- Madona i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gaj ga podržavaju, ali se nadaju da je to samo faza koja će ga ubrzo proći- rekao je izvor blizak kraljici popa.

Roko se osim muzike bavi i brejkdensom i gimnastikom, pa smatra da bi na nastupu publici mogao da priredi pravi šou.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maminim stopama: Madonin sin snima album

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2013

Trinaestogodišnji sin pevačice Madone i režisera Gaj Ričija- Roko ozbiljan je u nameri da se upusti u muzičke vode,a želja mu je da se bavi rep muzikom. Sin pop ikone je već u studiju, gde sa jednim drugarom radi na prvom albumu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Sin Madone i Gaja Ričija snima svoj prvi album (Foto)

Izvor: Svet plus, 26.Avg.2013, 13:58

Sin popularne pevačice Madone i režisera Gaja Ričija Roko odlučio je da krene majčinim stopama sa svojm prijateljem sa kojim će snimiti svoj prvi album.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.