(LIVESTREAM) KLINTONOVA NIJE LAGALA: Direktor FBI rekao da Hilari nije prekršila zakon!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jul.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(LIVESTREAM) KLINTONOVA NIJE LAGALA: Direktor FBI rekao da Hilari nije prekršila zakon!

Direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komej rekao je danas u Kongresu da predsednički kandidat demokrata Hilari Klinton nije lagala FBI o korišćenju i-mejlova u vreme kada je bila državni sekretar i da nije prekršila zakon.

Komej je u svedočenju pred Nadzornim komitetom Predstavničkog doma rekao da "ni jedan razuman čovek ne bi pokrenuo slučaj zbog njenog korišćenja privatnog servera sa slanje službenih mejlova, koji su sadržali poverljive >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << informacije", prenosi Rojters.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: FBI,   Hilari Klinton

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor FBI-ja: Klintonova nije lagala

Izvor: RTS, 07.Jul.2016

. Prvi čovek Federalnog istražnog biroa Džejms Komej rekao je da predsednički kandidat demokrata Hilari Klinton nije lagala FBI o korišćenju imejlova u vreme kada je bila državni sekretar i da nije prekršila zakon.

Nastavak na RTS...

FBI: Hillary Clinton nije lagala o korištenju e-mailova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jul.2016

Direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) James Comey rekao je u četvrtak u Kongresu da predsjednička kandidatkinja demokrata Hillary Clinton nije lagala FBI o korištenju e-mailova u vrijeme kada je bila državna sekretarka i da nije prekršila zakon. Comey je u svjedočenju pred Nadzornim komitetom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

FBI: Klintonova nije lagala, nije prekršila zakon

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jul.2016

Direktor FBI Džejms Komej rekao je u Kongresu da ih Hilari Klinton nije lagala o mejlovima u vreme kada je bila državni sekretar i da nije prekršila zakon. Komej je u svedočenju pred Nadzornim komitetom Predstavničkog doma rekao da "ni jedan razuman čovek ne bi pokrenuo slučaj zbog njenog korišćenja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.