Ko se igra Barbikom od 80.000 dolara?

Izvor: Mondo, 13.Jan.2013, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se igra Barbikom od 80.000 dolara?

Jay Z i Bijonse svojoj mezimici za rođendan kupili lutku basnoslovne vrednosti.

Slavni muzički par nije štedeo na proslavi prvog rođendana svoje ćerkice Blu Ajvi, pa je samo cveće za žurku u Njujorku koštalo oko 40.000 dolara.

"Kruna" bahate proslave bila je Barbika ukrašena sa 160 dijamanata i belim zlatom, vredna 80.000 dolara.

Poklončići za dobrodošlicu za najmlađe goste koštali su 16.000 dolara, a odrasli su, između ostalog, dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << po zlatnu olovku sa ugraviranim svojim i imenom slavljenice.

Jay Z i Bijonse ne moraju da štede, pošto su prošle godine proglašeni za najplaćeniji par šoubiznisa - za 12 meseci zajedno su zaradili 78 miliona dolara.

Inače, Blu Ajvi ipak nije vlasnica najskuplje Barbike na svetu. Prošle godine je poznati draguljar Stefano Kanturi u saradnji sa "Matelom" napravio lutku koja nosi njegov nakit, i košta 600.000 dolara.

(MONDO, foto sajt Bijonse, Guliver/Getty images)
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ćerki kupili lutku od 60.000 evra

Izvor: Press, 13.Jan.2013

Oni su za njen prvi rođendan, koji je obeležen prošle nedelje potrošili 60.000 evra za Barbi dijamantsku lutku. Lutka se sastoji se od 160 dijamanata, kao i od belog i zlatnog nakita.. Osim toga, muzički par je potrošio više od 70.000 evra za rođendansku zabavu u Njujorku. Sve je bilo ukrašeno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.