Jerkov: Vučić je diktator, a ne Pajtić

Izvor: Blic, 15.Apr.2013, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jerkov: Vučić je diktator, a ne Pajtić

Portparolka Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov odbacila je danas optužbe potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Igora Mirovića, koji je za predsednika Vlade Vojvodine i potpredsednika DS Bojana Pajtića rekao da je "diktator" i dodala da je pravi diktator zapravo lider "naprednjaka" Aleksandar Vučić.

"Vređa inteligenciju građana Srbije kada neko čiji lider stranke određuje visinu pretplate za RTS, rešava problem sa povećanim nivoom aflatoksina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u mleku, najavljuje hapšenja, brine o fudbalskim klubovima, koordinira radom svih tajnih službi i vodi pregovore o Kosovu, optužuje bilo koga da je diktator. Time pokazuje koliko ceni građane i šta misli o njima", kazala je Jerkov agenciji Beta.

Mirović: Pajtić je diktator, nema razgovora o deklaraciji

Dodala je da građane naročito vređa kada ih demokratiji uči osoba poput Igora Mirovića, koji je početkom devedesetih godina, kao tadašnji funkcioner Srpske radikalne stranke, zagovarao etničko čisćenje građana nesrpske nacionalnosti iz Vojvodine.

"Reč je o osobi koja je poručivala Mađarma i Slovacima 'marš iz Vojvodine' i koja im je nudila sendviče i stočne vagone za odlazak od svojih kuća", kazala je Jerkov.

Ona je podsetila da se tadašnjem Mirovićevom partijskom šefu Vojislavu Ssešelju sudi u Hagu., između ostalog i za etničko čišćenje nesrpskog stanovništva iz Vojvodine.

Igor Mirović je danas optužio Bojana Pajtića da je diktator, ponovio zahtev da pokrajinski premijer podnese ostavku i dodao da SNS neće razgovarati o Predlogu deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić je diktator, a ne Pajtić

Izvor: Beta, 15.Apr.2013

NOVI SAD, 15. aprila 2013. (Beta) - Portparolka Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov odbacila je u ponedeljak optužbe potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Igora Mirovića, koji je za predsednika Vl.

Nastavak na Beta...

"Pravi diktator je Vučić"

Izvor: B92, 15.Apr.2013

Beograd -- Aleksandra Jerkov iz DS-a odbacila je optužbe potpredsednika SNS Igora Mirovića, koji je rekao da je Bojan Pajtić diktator i dodala da je pravi diktator Vučić..."Vređa inteligenciju građana kad neko čiji lider stranke određuje visinu pretplate za RTS, rešava problem sa povećanim...

Nastavak na B92...

Jerkov: Vučić je diktator, a ne Pajtić

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2013

NOVI SAD - Portparolka Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov odbacila je danas optužbe potpredsjednika Srpske napredne stranke (SNS) Igora Mirovića, koji je za predsjednika Vlade Vojvodine i potpredsjednika DS Bojana Pajtića rekao da je "diktator" i dodala da je pravi diktator zapravo lider "naprednjaka"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.