JK na Evroviziji?

Izvor: Mondo, 27.Sep.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK na Evroviziji?

Pevačica na Twitteru pitala javnost šta misli o njenom predstavljanju Srbije na takmičenju.

Foto: Twitter/KarleusaStar

Srbija se vraća na Eurosong, saopštio je nedavno RTS, ali još uvek nije poznato kako će biti odabran predstavnik za sledeću godinu.

Ponudila se Jelena Karleuša, koja je na Twitteru napisala – "JK na Evrosongu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šta mislite", što je izazvalo burne reakcije fanova.

Otkad je Srbija debitovala kao samostalna nacija na takmičenju, najveći uspeh ostvarila je upravo te "premijerne" godine Marija Šerifović. Njena "Molitva" donela je Srbiji pobedu 2007. godine, pa je Eurosong 2008. održan u Kombank areni. Tada je za Srbiju pevala Jelena Tomašević, čije je "Oro" završilo na šestom mestu.

Sledeći je bio Marko Kon 2009, čija "Cipela" nije ni stigla do finala, što je za Srbiju bio svojevrsni rekord. Naredne godine Milan Stanković je bio 13. sa pesmom "Ovo je Balkan".

 Nina je 2011. pevala pesmu "Čaroban" i plasirala se na 14. mesto, a 2012. je Željko Joksimović sa pesmom "Nije ljubav stvar" bio treći.

Moje 3, bend sastavljen od učesnica takmičenja "Prvi glas Srbije" 2013. je sa pesmom "Ljubav je svuda" drugi put koštao Srbiju finala. Ove godine, RTS je odlučio da zbog finansijske situacije ne učestvuje u takmičenju.

Šta vi mislite o ideji – JK u Beču kao predstavnica Srbije?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Jelena Karleuša na Evrosongu, šta mislite?

Izvor: Story, 27.Sep.2014

Pevačica na Twitteru pitala javnost šta misli o njenom predstavljanju Srbije na takmičenju...Jelena Karleuša, foto: Facebook..Nakon što je RTS saopštio da se Srbija vraća učešću u najvećem evropskom muzičkom takmičenju, naša pop zvezda ponudila se da upravo ona bude naš predstavnik iduće...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.