Džastin Biber imao potres mozga

Izvor: Blic, 01.Jun.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber imao potres mozga

Mladi kanadski pevač Džastin Biber imao je nezgodu u toku koncerta u Parizu. Naime, pevač je udario u stakleni zid glavom, i nakon što je otpevao poslednju pesmu, onesvestio se iza bine.

Biber je portalu "TMZ" rekao kako se osećao čudno dok je pevao poslednju pesmu, i da je samo 15 sekundi nakon dolaska iza bine pao u nesvest.

Pevač je rekao i kako su mu lekari preporučili da se odmara, jer je imao manji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potres mozga. Nakon toga, našalio se sa svojim pratiocima na Tviteru rekavši kako "čovek nekada mora da se našali i na svoj račun".

Džastin je trenutno na evropskoj turneji, i promoviše album "Believe". Tokom ove turneje, potres mozga nije jedina nezgoda koju je imao. U Oslu ga je dočekala velika grupa obožavatelja, i došlo je do velike gužve i pometnje u kojoj je povređeno oko 50 devojaka.

Čak 14 devojaka je hospitalizovano zbog manjih povreda.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džastin Biber imao potres mozga

Izvor: medio.rs, 01.Jun.2012

Mladi kanadski pevač Džastin Biber imao je nezgodu u toku koncerta u Parizu. Naime, pevač je udario u stakleni zid glavom, i nakon što je otpevao poslednju pesmu, onesvestio se iza bine.

Nastavak na medio.rs...

Džastin Biber zadobio potres mozga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2012

PARIZ -..Kanadski pop pevač Džastin Biber dobio je potres mozga pošto je tokom nastupa u Parizu udario glavom u stakleni zid...Biber (18) je za sajt TMZ, koji prati poznate ličnosti, izjavio da je osetio vrtoglavicu tokom nastupa, ali da je procenio da ima snage da završi poslednju pesmu. Odmah...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Džastin Biber dobio potres mozga

Izvor: Kurir, 01.Jun.2012

Tinejdžerska zvezda udario je glavom u zid od stakla kad aje odlazio u bekstejdž na nastupu u Parizu..PARIZ - Kanadski pop pevač Džastin Biber dobio je potres mozga pošto je tokom nastupa u Parizu udario glavom u stakleni zid.Biber (18) je za sajt TMZ, koji prati poznate ličnosti, izjavio da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.