Čarli Šin uživa u prijateljstvu sa bivšom ženom

Izvor: Blic, 15.Okt.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin uživa u prijateljstvu sa bivšom ženom

Glumac Čarli Šin koji se razveo od bivše žene, glumice Deniz Ričards, provodi mnogo vremena sa njom u poslednje vreme, a par je viđen kako večera uz smeh u jednom restoranu u Njujorku.

Nakon večere u restoranu "Da Tomaso" u Njujorku, Čarli Šin i Deniz Ričards koji imaju dve ćerke, Sem i Lolu, naleteli su na paparace, kojima su pozirali nasmejani.

Glumac koji je izbačen iz postave serije "Two And A Half Men" ali je najplaćeniji glumac po Forbsovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << listi sa zaradom od 40 milion dolara (od maja 2010. do maja 2011), častio je svoju suprugu stanom koji se nalati šest kuća niže od njegove u Malibuu kako bi bila blizu dece.

Povezane vesti: Čarli Šin želi bivše žene za komšije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čarli Šin najplaćenija TV zvezda

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 16:15

Čarli Šin je proglašen najplaćenijim televizijskim glumcem u SAD i pored toga što je izgubio ulogu u kultnoj seriji "Dva i po muškarca". ..Žestoka svađa koju je Čarli Šin imao sa autorom serije Čakom Lorijem ranije ove godine, samo je bio prvi u nizu glumčevih bizarnih postupaka koji su na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.