Čarli Šin najplaćenija TV zvezda

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin najplaćenija TV zvezda

Čarli Šin je proglašen najplaćenijim televizijskim glumcem u SAD i pored toga što je izgubio ulogu u kultnoj seriji "Dva i po muškarca".

Žestoka svađa koju je Čarli Šin imao sa autorom serije Čakom Lorijem ranije ove godine, samo je bio prvi u nizu glumčevih bizarnih postupaka koji su na kraju doveli do otpuštanja.

Ašton Kučer je preuzeo glavnu uloguu hit seriji, ali je Šin ipak uspeo da se nađe na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi. Zahvaljujući neverovatnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaradi od 40 miliona dolara u periodu od maja 2010. do maja 2011. godine, našao se na prvom mestu najplaćenijih TV zvezda.

Na drugom mestu se nalazi Rej Romano sa zaradom od 20 miliona dolara, a treće mesto je zauzeo Stiv Karel sa 15 miliona dolara. U prvih deset takođe su se našli i Patrik Demsi sa 10 miliona, Simon Bejker, Hju Lori i Kristofer Meloni sa zaradom od 9 miliona doara.

Povezane vesti: Besan zbog "Dva i po muškarca" javio da je podmetnuo bombu Seksi lutka s likom Čarlija Šina rasprodata za jedan dan Čarli Šin se možda vraća u seriju "Dva i po muškarca" Čarli Šin na lečenju od bolesti zavisnosti Dečak iz "Dva i po muškarca" najplaćeniji mladi glumac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.