Brus Vilis spasio Džerarda Batlera

Izvor: Mondo, 21.Apr.2013, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Vilis "spasio" Džerarda Batlera

Na zabavi nakon dodele Oskara do Džerarda Batlera je došla obožavateljka koja ga je "udavila" pričom. Tada je na scenu stupio veliki šmeker Brus.

Prijatelji se u nevolji poznaju, kaže izreka…

"Prišao mi je i rekao da mora nešto važno da mi kaže, a ja sam pomislio kako je nešto ozbiljno u pitanju. Kada me odvukao sa strane, pojasnio mi je da je to uradio da bi me izbavio iz nevolje. Bio sam zapanjen", prepričao je oduševljeni Džerard.

(MONDO, foto Guliver/Getty/Kevin Winter)
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brus Vilis šmekerski "spasio" Batlera

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2013

Kako spasiti kolegu od dosadne obožavateljke? Pitajte Brusa Vilisa!..Na jednoj zabavi, obožavateljka je prišla Džerardu Batleru..i "udavila" ga pričom! Brus Vilis je to "snimio" i šmekerski stupio na "scenu"..."Prišao mi je i rekao da mora nešto važno da mi kaže, a ja sam pomislio kako je nešto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Brus Vilis spasao Žerarda Batlera od napadne obožavateljke

Izvor: NaDlanu.com, 21.Apr.2013

Prijatelji se u nevolji poznaju, kaže izreka, a Brus Vilis (58) i Žerard Batler (43) to su i okusili. Na zabavi nakon dodele Oskara ove godine. ..Naime, Batlera je na žurci napala obožavateljka koja mu je dosađivala, jer je neprestano pričala. Tada je na scenu stupio Brus."Prišao mi je i rekao...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.