Bivši muž Ejmni Vajnahaus prvi put posetio njen grob!

Izvor: Blic, 23.Apr.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši muž Ejmni Vajnahaus prvi put posetio njen grob!

Bivši suprug Ejmi Vajnhaus Blejk Filder Sivil nije prisustvovao sahrani jer je u to vreme bio u zatvoru, sada nakon tri godine prvi put je posetio grob pevačice.

Blejk je odmah nakon izlaska iz zatvora pre dve godine, "overio" od heroina nakon što je pročitao staru sms poruku od Ejmi. Još tada njegov otac Lens rekao je da čim se oporavi otići će na groblje da se oprosti od svoje bivše supruge.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On njenu smrt nije lako podneo i izvori bliski njemu kažu da će mu i odlazak na grob biti jako teško. međutim tek sada je Blejk smogao snage da se sa Ejmi i oprosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši suprug Ejmi Vajnhaus: Odlazak na Ejmin grob je neizmerno bolan

Izvor: Story, 23.Apr.2014

Bivši suprug pevačice je po oporavku odmah otišao da se oprosti od voljene Ejmi Vajnhaus...Ejmi Vajnhaus i Blejk Filder Sivil, foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.