Američki tinejdžer ubio dvoje odraslih i troje dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki tinejdžer ubio dvoje odraslih i troje dece

ALBUKERKI -

Vlasti američke savezne države Novi Meksiko danas su saopštile da je u jednoj kući 15-ogodišnji tinejdžer iz vatrenog oružja ubio dvoje odraslih i troje dece.

Portparol šerifa okruga Bernaliljo, Eron Vilijams, izjavio je da za sada nisu poznati motivi ubice niti njegova povezanost sa žrtvama, prenela je agencija AP.

Ubijeni su muškarac, žena, dve devojčice i jedan dečak.

Maloletni ubica je uhapšen i biće optužen za ubistvo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zlostavljanje dece sa smrtnim posledicama, rekao je Vilijams.

Inspektori pokušavaju da utvrde ko je bio vlasnik nekoliko komada oružja koji su pronađeni u domu u kojem je počinjeno ubistvo, uključujući i poluautomatsku pušku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Tinejdžer ubio pet osoba

Izvor: B92, 20.Jan.2013

Vašington -- Vlasti američke savezne države Novi Meksiko saopštile su da je u jednoj kući petnaestogodišnji tinejdžer iz vatrenog oružja ubio dvoje odraslih i troje dece...Portparol šerifa okruga Bernaliljo, Eron Vilijams, izjavio je da za sada nisu poznati motivi ubice niti njegova povezanost...

Nastavak na B92...

Opet šok:Tinejžder ubio roditelje

Izvor: B92, 21.Jan.2013, 10:32

Vašington -- Američka javnost šokirana je još jednim slučajem brutalnih ubistava, a motivi zbog kojih je 15-godišnjak ubio roditelje, brata i dve sestre još se istražuju...Petnaestogodišnji dečak osumnjičen je da je u subotu uveče u američkoj državi Novi Meksiko vatrenim oružjem ubio svoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.