Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićeva posjeta odraz sve jačih veza

BEOGRAD - Ambasador SAD u Beogradu Majkl Kirbi ocijenio je danas da je predstojeća posjeta premijera Srbije Aleksandra Vučića Americi vidljiv odraz snažnih i sve jačih veza između dvije zemlje.

On je potvrdio da će sa premijerom Vučićem i srpskom delegacijom u Vašingtonu razgovarati američki potpredsjednik DŽozef Bajden, kongresmeni i visoki zvaničnici Stejt departmenta i dodao da će povodom te posjete  i sam otputovati u Vašington.

"Razgovaraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se o brojnim pitanjima, uključujući dalje jačanje bilateralne saradnje i ekonomskih veza o  energetskoj  bezbjednosti, napredku  Srbije na putu ka EU i  narednim  koracima u kriminalnim istragama od obostranog interesa", rekao je Kirbi, prenose  mediji.

Premijer Vučić bi, prema ranijim najavama, naredne nedjelje trebalo da otputuje u SAD.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.