SAD pozdravile Vučićevu posetu Tirani

Izvor: RTS, 29.Maj.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD pozdravile Vučićevu posetu Tirani

Američki Stejt department pozdravio je prvu posetu srpskog premijera Aleksandra Vučića Albaniji ocenivši je kao istorijsku i pohvalio posvećenost lidera Srbije i Albanije jačanju saradnje dve zemlje.
"Sjedinjene Države čestitaju premijerima Srbije i Albanije Aleksandru Vučiću i Ediju Rami na prvoj zvaničnoj poseti srpskog premijera Tirani 27. maja", rekao je portparol Stejt departmenta Džef Ratke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na konferenciji za novinare, prenosi Tanjug.
Vučićeva "istorijska" poseta, kako je podsetio, usledila je šest meseci pošto je Rama posetio Beograd, kao prvi albanski premijer koji je u Srbiju došao posle 70 godina.
"Čestitamo ovim liderima na tome što su ponovo potvrdili svoju zajedničku posvećenost jačanju saradnje svojih dveju zemalja doprinoseći na taj način miru, prosperitetu i stabilnosti u regionu Balkana", dodao je američki zvaničnik.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD pozdravile Vučićevu posetu Tirani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2015

Američki Stejt department pozdravio je prvu posetu srpskog premijera Aleksandra Vučića Albaniji ocenivši je kao istorijsku i pohvalio posvećenost lidera Srbije i Albanije jačanju saradnje dve zemlje..."Sjedinjene Države čestitaju premijerima Srbije i Albanije Aleksandru Vučiću i Ediju Rami...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.