Karadžić: Nagradićemo futsal reprezentaciju

Izvor: Press, 09.Feb.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Nagradićemo futsal reprezentaciju

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić čestitao je danas futsal reprezentaciji na plasmanu u polufinale prvenstva i obećao da će ih Savez nagraditi za istorijski uspeh.
        "Svaka čast momcima i selektoru na svemu što su do sada prikazali, a gol protiv Ukrajine, tri desetinke pre kraja meča, nije slučajnost već nagrada za uloženi napor i ogromnu posvećenost", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izjavio je Karadžić za sajt FSS. Prema njegovim rečima futsal je osvojio Srbiju i Savez će znati da nagradi igrace. "Srbija je zemlja sporta, rekao bih našeg najboljeg proizvoda. Talenat i znanje niko ne može oduzeti, a strast i energija koju naši sportisti, kao sada futsaleri, unose u svaki minut meča, govori o shvatanju trenutka. Momci su sami rekli da žive svoj san i Savez je tu da ih podrži, kao i dosada, a kada se okonča prvenstvo razgovaraćemo i o nagradama", poručio je Karadžić i dodao da prijaju pohvale iz UEFA za sjajnu organizaciju.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.