Supružnici su bili na redu za carinu, kada je policajac video da žena čudno drži torbicu. Nije mogao da veruje šta je bilo unutra!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supružnici su bili na redu za carinu, kada je policajac video da žena čudno drži torbicu. Nije mogao da veruje šta je bilo unutra!

Carinici su na graničnom prelazu Preševo sprečili da iz Srbije bude izneto ukupno 94.000 neprijavljenih evra, a devize su pronađene kod državljanina Turske, saopšteno je danas iz Uprave carina.

Kako je navedeno, turski državljanin, u pratnji supruge, pokušao je da novac sakrije tako što ga je umotao u aluminijumsku foliju i potom smestio u ručnu torbicu.

Supružnicima je vraćen dozvoljen iznos od po 10.000 evra, a kako je reč o stranim državljanima, presuda je doneta po hitnom postupku, uz novačnu kaznu za načinjen prekršaj.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

70.000 evra švercovao u FOLIJI

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jun.2017

Vranje - Carinici su u nedelju, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Preševo, sprečili da iz Srbije bude izneto preko 70.000 neprijavljenih evra, saopštila je Uprava carina. Devize su pronađene ličnim pretresom državljanina Turske koji je u svoju zemlju putovao u pratnji supruge. Ukupno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Čokolada sa ukusom deviza!

Izvor: Mondo, 26.Jun.2017

Na graničnom prelazu Preševo carinici su sprečili da iz Srbije bude izneto 94.000 neprijavljenih evra. Devize su pronađene sakrivene u čokoladi kod državljanina Turske, saopšteno je iz Uprave carina.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.