Izvor: HotSport.rs, 12.Jan.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAH: Danijel Heket želi da igra na Eurobasketu, ali je zabrinut za svoj život…

Do Eurobasketa u Turskoj, Izraelu, Finskoj i Rumuniji ostalo je devet meseci, a igrači se najviše plaše za svoju bezbednost.

Posle mnogih igrača (najviše Amerikanaca) koji su napustili Tursku zbog terorističkih napada, za svoju bezbednost je zabrinut i član grčkog Olimpijakosa Danijel Heket, koji želi da na EP igra za Italiju, ali se plaši terorizma.
– Da sačekamo jun pa ćemo videti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da li ću igrati na Eurobasketu. Mesina me je zvao i rekao sam da ću se rado odazvati pozivu. Ipak, da budem iskren mnogo se plašim terorizma. Pričao sam sa prvotimcem Galatasaraja Ostinom Dejom koji je za Novu godinu bio u klubu ‘Reina’. Malo igrača danas priča o tome, ali bi FIBA trebalo da razmisli da li da se finalni deo igra u Istanbulu – rekao je Danijel Heket.
Mnogi su mišljenja da bi FIBA morala da oduzme Turskoj domaćinstvo EP i preseli ga u neku drugu zemlju i grad, recimo Beograd.
The post STRAH: Danijel Heket želi da igra na Eurobasketu, ali je zabrinut za svoj život… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Heket strepi od Evrobasketa u Istanbulu

Izvor: B92, 12.Jan.2017

Bek Olimpijakosa Danijel Heket nada se da će biti spreman za Evropsko prvenstvo, ali strahuje što se završnica igra u Istanbulu...Evrobasket 2017. će se osim u Turskoj igrati još u Finskoj, Rumuniji i Izraelu, a Italija čiji je Heket reprezentativac, će nastupati u grupnoj fazi u Tel Avivu...Ipak,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.