Lučo Ibanjez slobodan igrač?

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučo Ibanjez slobodan igrač?

Argentinac ne želi još jednu košmarnu sezonu

Luis Ibanjez mora da beži iz Trabzona! Doveden kao pojačanje prošlog leta, omaleni Argentinac je preživeo košmarnu sezonu na obali Crnog mora kakvu nije mogao ni da zamisli... Trabzon je letos platio Zvezdi 1.400.000 evra za Ibanjeza i potpisao ugovor sa njim do leta 2019. godine, ali je ljubav vrlo brzo pukla.

Ibanjez je igrao samo na startu sezone, posle čega je prebačen na klupu, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i na tribine. U 2017. godini nije upisao ni minut na terenu. Jasno je da u Trabzonu ne računaju na njega i rečeno mu je da traži novi klub. Ne ostaje si ni njemu u turskom klubu, radije bi negde da igra, ali ne želi tek tako da odustane od zagarantovanih 700.000 evra po sezoni do leta 2019. godine.

Međutim, izgleda da novac u Turskoj nije ni zagarantovan. Trabzon kasni sa isplatama i nije uplatio Argentincu poslednje tri ili četiri plate, pišu turski mediji. Ibanjez je odlučio da tuži turski klub i naplati dugovanja posle čega bi postao slobodan igrač. Turski klub je u sve težoj situaciji sa Ibanjezom.

Zainteresovani klubovi čekaju rasplet situacije jer ne žele da plaćaju obeštećenje za Ibanjeza ako ne moraju. Pogotovo što je iza Ibanjeza loša sezona u kojoj je poslednji meč odirgao još u decembru prošle godine.

Trabzon bi da izvuče deo novca koji je uložio u Argentinca, ali sve su manje šanse za to i situacija izgleda sve bolje za nekadašnjeg beka Crvene zvezde koji će najverovatnije napustiti klub sa isplaćenim zaradama i kao slobodan igrač.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ibanjez slobodan igrač, Zvezda može da reaguje!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Bivši fudbaler Crvene zvezde i ljubimac Delija Luis Lučo Ibanjez odlazi iz Trabzona i trebalo bi da bude slobodan igrač...Imao je katastrofalnu sezonu u Trabzonu i možda je vreme da revitalizuje karijeru povratkom u Zvezdu gde se oseća najbolje i najlepše, a mogao bi da pomogne timu da se konačno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.