Ibanjez slobodan igrač, Zvezda može da reaguje!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez slobodan igrač, Zvezda može da reaguje!

Bivši fudbaler Crvene zvezde i ljubimac Delija Luis Lučo Ibanjez odlazi iz Trabzona i trebalo bi da bude slobodan igrač.

Imao je katastrofalnu sezonu u Trabzonu i možda je vreme da revitalizuje karijeru povratkom u Zvezdu gde se oseća najbolje i najlepše, a mogao bi da pomogne timu da se konačno plasira u Ligu Evrope.

Ibanjez je igrao samo na startu sezone, posle čega je prebačen na klupu, a potom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na tribine dok u 2017. nije igrao ni minut. Rekli su mu da traži novi klub, jer je slobodna, ali treba da se odrekne 700.000 evra plate po sezoni do 2019.

Na njemu je da se odluči da li želi da igra ili da zaradi pare?

Na redu je Zvezda koja treba da reaguje ako želi da dovede ponovo svog igrača koji je mnogo značio u osvajanju titule prošle sezone.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.