LŠ - Karšijaka prizemljila Skajlajnerse

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Karšijaka prizemljila 'Skajlajnerse'

Košarkaši Pinar Karšijake plasirali su se u osminu finala plej-of faze FIBA Lige šampiona, pošto su u revanš meču sa Frankfurt Skajlajnersima nadoknadili deset poena zaostatka.

Ubedljivim trijumfom nad Frankfurt Skajlanjersima košarkaši turske Pinar Karšijake obezbedili su plasman u osminu finala plej-of faze FIBA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona.

Karšijaka je na domaćem terenu razbila nemačkog predstavnika i slavila rezultatom 72:52 (21:6, 26:14, 15:14, 10:18) pa je obezbedila plasman u narednu rundu takmičenja iako je u Frankfurtu poražena sa deset poena razlike (90:80).

Turski sastav je tako ukupnim rezultatom 152:142 eliminisao Frankfurt Skajlajnerse i obezbedio mesto u osmini finala novoformiranog takmičenja.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Majk Grin sa 18 poena (4/6 za dva, 3/4 za tri), Markis Braun ubacio 17 poena i upisao 9 asistencija.

Ekipu Frankfurt Skajlajnersa predvodio je Majkl Morison sa 12 poena i 8 skokova.

Pinar Karšijaka će se u osmini finala sastati sa Bešiktašom koji je kao prvoplasirani iz grupe u kojoj je igrao i naš Partizan obezbedio direktan plasman u osminu finala.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Savanović heroj, Sasarijev nestvarni prolaz

Izvor: B92, 21.Feb.2017

Košarkaši Sasarija prošli su u osminu finala FIBA Lige šampiona neverovatnim povratkom u revanšu i porazom od 21 poena razlike...Da, dobro ste čuli – izgubili su rezultatom 84:63 od Nimburka, ali su otišli dalje jer su u prvom susretu slavili sa 94:72...Italijanski tim je dva i po minuta pre...

Nastavak na B92...

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Sasari od gotovog na rubu veresije, dalje idu AEK i Karšijaka

Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2017

Košarkaši Dinamo Sasarija otišli su na gostovanje Nimburku sa zadatkom da u 40 minuta meča sačuvaju prednost od 22 poena iz prve utakmice (94:72), da bi dva i po minuta pre kraja revanša gubili sa 29 poena razlike!. . Ipak, pre svega zahvaljujući mirnoj ruci Duška Savanovića, koji je šest sekundi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.