Žena osumnjičena za otmicu bebe predala se policiji

Izvor: S media, 24.Jan.2011, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena osumnjičena za otmicu bebe predala se policiji

Žena osumnjičena za otmicu odojčeta iz njujorške bolnice 1987. godine predala se policiji u američkoj saveznoj državi Konektikat, pošto je preko "Fejsbuka" kontaktirala policajca u gradu Bridžportu, javio je CNN.

En Petvej se juče ujutru predala policiji i sada je u pritvoru u Bridžportu, saopštio je portparol Federalnog istražnog biroa (FBI) Vilijem Rajner.

Danas bi trebalo da se pred Federalnim sudom u Njujorku izjasni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o optužbi za otmicu Karline Vajt, izjavio je tužilac Prit Barara.

CNN je naveo da je Petvejeva pre predaje kontaktirala iz Stratforda, u Konektikatu, jednog policajca u Bridžportu.

Karlina (23) uspela je sama da reši slučaj svog kidnapovanja iz bolnice u Harlemu u avgustu 1987. godine, kada joj je bilo svega 19 dana, i da pronadje svoju biološku majku.

Karlinu je majka dovela u bolnicu zbog visoke temperature, a dva sata posle prijema dete je nestalo.

Očevici su naveli da su videli ženu obučenu kao bolničarku kako s novorodjenčetom izlazi iz bolnice.

Svi pokušaji policije da udje u trag otmičarki ostali su bez rezultata i slučaj je pao u zaborav.

Dok je rasla u Konektikatu, Karlina je imala snažan osećaj da ne pripada porodici koja ju je odgajila, a Petvejevu je sumnjičila da koristi lažna dokumenta i pokrenula je sopstvenu istragu.

Kontaktirala je Nacionalni centar za nestalu i zlostavljanu decu, na čijem je vebsajtu pronašla fotografiju bebe za koju je verovala da je ona pošto je izgledala isto kao njena petogodišnja kćerka.

Centar joj je pomogao da stupi u kontakt s majkom otete bebe Džoj Vajt, a rezultati testova DNK potvrdili su da je Karlina njena kćerka.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno vozilo simpatizera "Vikiliksa"

Izvor: Blic, 24.Jan.2011

Dvoje ljudi koji podržavaju uhapšenog vojnika Bredlija Maninga, osumnjičenog da je prosledio poverljiva dokumenta veb sajtu "Vikiliks", saopštili su da im je oduzeto vozilo kada su došli u vojnu bazu da posete Maninga. Vojnik Bredli Mening i dalje u pritvoru..Dejvid Haus i Džejn Hemšer naveli...

Nastavak na Blic...

"Beba" rešila misteriju svoje otmice posle 23 godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2011

NJUJORK -..Žena osumnjičena za otmicu odojčeta iz njujorške bolnice 1987. godine predala se policiji u američkoj saveznoj državi Konektikat, pošto je preko "Fejsbuka" kontaktirala policajca u gradu Bridžportu, javio je Si-En-En (CNN)...En Petvej se juče ujutru predala policiji i sada je u pritvoru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.