Zadužio se u javnoj kući, pa izlažirao sopstvenu otmicu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2017, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadužio se u javnoj kući, pa izlažirao sopstvenu otmicu

Harold Santijago Garzon (23), bio je stalni posetilac bordela u Medelinu, gde je za alkohol i usluge prostitutki ostao dužan 3.800 dolara.

Kako nije mogao vratiti dug, pokušao je da iznudi novac od vlasnice automobila koji je iznajmio kao taksista.

Mladić je vlasnici rekao da njegovi otmičari traže 5.200 dolara za njega i za automobil te joj zakazao sastanak kako bi mu predala novac.

Međutim, vlasnica je sve dojavila policiji. Kada je Osorio stigao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dogovoreno mesto s trojicom navodnih otmičara i pobegao s novcem policija se dala u poteru za njima i uhvatila ih, rekao je državni tužilac.

Istražitelji su otkrili da mladi vozač nije bio otet i da je automobil ostao u bordelu kao garancija naplate duga, a trojica muškaraca su zapravo uterivači koji su ga pratili kako bi platio dug.

Osorio je optužen za pokušaj iznude i smešten u zatvor blizu Medelina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.