Udavio četvoromesečnu ćerku u reci, osuđen na doživotnu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavio četvoromesečnu ćerku u reci, osuđen na doživotnu

Muškarac iz Ohaja, optužen da je ubio svoju četvoromesečnu ćerku bacivši je u reku dok je bila vezana u auto-sedištu, osuđen je na doživotnu kaznu bez mogućnosti žalbe, saopštilo je tužilaštvo.

Lokalne vlasti započele su potragu za četvoromesečnom Ketlin Krafor 31. juna, pošto je njen otac Čarls Kraforf (24) prijavio da je devojčica oteta iz auta koji je bio parkiran ispred prodavnice u Lovlendu.

Optuženi je kasnije priznao policiji da je bacio devojčicu u reku, a potom je odveo istražitelje do mesta zločina.

Motiv ubistva nije poznat.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Ubio bebu a prijavio otmicu, osuđen na doživotnu

Izvor: B92, 30.Sep.2016

Muškarac iz Ohaja, optužen da je ubio svoju četvoromesečnu ćerku bacivši je u reku dok je bila vezana u auto-sedištu, osuđen je na doživotnu kaznu...On nema mogćnost žalbe, saopštilo je tužilaštvo...Lokalne vlasti započele su potragu za četvoromesečnom Ketlin Krafor 31. juna, pošto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.