U Uljanovsku će se pojaviti pretovarna baza NATO

Izvor: Vostok.rs, 03.Feb.2012, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Uljanovsku će se pojaviti pretovarna baza NATO

03.02.2012. -

Rusija je spremna da potpiše sporazum o stvaranju u Uljanovsku pretovarne baze za tranzit robe NATO iz Avganistana u Evropu, piše ruski „Komersant" u današnjem broju pozivajući se na nekoliko izvora. Jedan od njih je izjavio da će ruski premijer potpisati odgovarajući ukaz u najskorije vreme.

Prema rečima sagovornika izdanja iz diplomatskih krugova, radi se o takozvanom multimodalnom obratnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << tranzitu. NATO ima zadatak da povuče svoj kontingent iz Avganistana, a najbolji za to način je korišćenjem „različitih vrsta transporta u okviru jedne iste maršrtute".

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija je na startu

Izvor: Vostok.rs, 03.Feb.2012

03.02.2012. -..Rusija pretenduje na ulogu jednog od novih ekonomskih centara sveta. Pokretač razvoja može postati izlaz na principijelno drugi tehnološki nivo. Ovo je izjavio premijer-ministar Vladimir Putin na investicionom forumu „Rusija-2012", koji je u Moskvi okupio vodeće ruske i strane...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.