U Siriji eksplodirale dve auto-bombe

Izvor: Vostok.rs, 15.Jun.2012, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Siriji eksplodirale dve auto-bombe

15.06.2012. -

Auto-bomba je eksplodirala u četvrtak ujutro u blizini autobuske stanice u Damasku. Povređeno je 14 osoba. Od eksplozije su oštećene obližnje zgrade, uključujući bolnicu i šiitsko svetilište - mauzolej Zaynab. Druga auto-bomba je eksplodirala isti dan na kontrolnom punktu u severo-zapadnoj provinciji Idlib. 6 vojnika je ranjeno. U Siriji, više od godinu dana ne prestaju borbe opozicionih snaga sa cirijskom vojskom. Prema podacima UN-a, ukupan broj žrtava sukoba je premašio cifru od 12.000, a oko 230.000 su postali izbeglice.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tursku potresao jak zemljotres

Izvor: Vostok.rs, 15.Jun.2012

15.06.2012. -..Na jugoistoku Turske, je u četvrtak došlo do jakog zemljotresa, saopštili su turski seizmolozi. Prema njihovim rečima, magnituda zemljotresa je bila 5,5. Epicentar zemljotresa se nalazio u blizini grada Silopi u provinciji Sirnak, na granici sa Irakom. U međuvremenu, američki geološki...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.