Princ Hari proveo noć u hladnjači

Izvor: Press, 17.Sep.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari proveo noć u hladnjači

Dvadesetdevetogodišnji princ, koji će se takmičiti s timom britanskih vojnih invalida protiv ekipa iz SAD i iz Komonvelta, proveo je 20 sati u hladnjači na temperaturi od minus 35 stepeni Celzijusa, i simuliranim jakim naletima vetra.
Hari i još četiri člana njegovog tima kojima su amputirani udovi posle povreda u Avganistanu, testirali su odeću koju će nositi dok prelaze 320 kilometara preko Antarktika, i učili kako da izbegnu promrzline.
Na pitanje koji trenutak mu je bio najteži, princ je odgovorio da je to bio sam ulazak u veliki zamrzivač.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princ Hari proveo noć u rashladnoj komori

Izvor: Blic, 17.Sep.2013

Princ Hari je proveo noć u velikoj rashladnoj komori u okviru priprema za predstojeću ekspediciju na Južni pol...Kako prenosi AP, 29-godišnji unuk kraljice Elizabete II će zajedno sa timom britanskih vojnika učestvovati u trci do Južnog pola koja će biti održana u novembru, a u kojoj će im...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.