Preživela 18 dana izgubljena u rupi

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživela 18 dana izgubljena u rupi

Turistiknja iz Holandije preživela sama izgubljena u šumi. Šetajući devojka pala u rupu. Grupa planinara je pronašla.

Jedna holandska turistkinja je nadjena živa 18 dana pošto je pala u rupu u stenju dok je šetala planinama u južnoj Španiji, objavila je policija.

Počela trka s bikovima u Pamploni (FOTO, VIDEO)

Španija traži odštetu od 80 miliona evra zbog krastavaca

Grupa planinara našla je danas 48-godišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Meri An Gusens zaglavljenu izmedju stena, blizu izvora reke Čiljar, nedaleko od letovališta Nerha, navela je Služba civilne zaštite.



Gusens bila veoma slaba, ali nepovredjena.


Planinari nisu mogli da je izvuku, ali su joj ostavili hranu i odeću, i pozvali regionalnu spasilačku službu da je izvuče iz stenja.

Kako je naveo Ortega, Holandjanka je imala sa sobom malo hrane kada je krenula u šetnju, a preživela je i zahvaljujući izvoru u neposrednoj blizini.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preživela izgubljena 18 dana u planini

Izvor: Mondo, 06.Jul.2011

Jedna holandska turistkinja je nađena živa 18 dana pošto je pala u rupu u stenju dok je šetala planinama u južnoj Španiji, objavila je policija.

Nastavak na Mondo...

Holanđanka preživela izgubljena 18 dana u planini

Izvor: Blic, 07.Jul.2011, 02:15

MADRID - Jedna holandska turistkinja je nađena živa 18 dana pošto je pala u rupu u stenju dok je šetala planinama u južnoj Španiji, objavila je policija. ..Grupa planinara našla je danas 48-godišnju Meri An Gusens zaglavljenu između stena, blizu izvora reke Čiljar, nedaleko od letovališta...

Nastavak na Blic...

Preživela 18 dana u rupi između stenja

Izvor: Radio 021, 07.Jul.2011

Jedna holandska turistkinja je nađena živa 18 dana pošto je pala u rupu u stenju dok je šetala planinama u južnoj Španiji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.