Ponovo tragedija srpskih turista u Grčkoj! Eksplozija na Halkidikiju! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 29.Jul.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo tragedija srpskih turista u Grčkoj! Eksplozija na Halkidikiju! (FOTO, VIDEO)

U nesreći koja se dogodila u šatoru na plaži Kavourotripes, na Halkidikiju u Grčkoj povređeni su srpski turisti, prenose grčki mediji.

Kako se navodi, uzrok nesreće je eksplozija plinske boce.

Srpska porodica je, prema nezvaničnim informacijama, kampovala u ovom šatoru kada je došlo do eksplozije.

Krvoproliće u Hurgadi! Napadač izbo šestoro turista, dvoje ubijeno, nema povređenih Srba! (FOTO)

Otac i jedno dete su teško >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << povređeni i oni su sa opekotinama prevezeni u bolnicu u Solunu, dok je drugo dete lakše povređeno.

Eksplozija je, kako mediji prenose, izazvala i požar, ali on je ugašen pre nego što je počeo da se šiti na susednu plažu.



Grčki mediji prenose da rizik od požara, kao posledica ilegalnog kampovanja, uobičajena stvar i da je taj fenomen široko rasprostranjen.

Ljudi koji su bili na licu mesta učestvovali su gašenju vatre.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Eksplozija u GR: Povređena petočlana porodica iz Srbije

Izvor: B92, 29.Jul.2017

U eksploziji plinske boce na plaži Kavurotipes na Halkidikiju teško su povređeni muškarac i devojčica iz Srbije, javljaju beogradski mediji...Lakše povrede su zadobili žena i dvoje dece...Kako se navodi do nesreće je došlo kada je u šatoru srpske porodice, koja je kampovala na toj plaži eksplodirala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.