Eksplozija u GR: Povređena petočlana porodica iz Srbije

Izvor: B92, 29.Jul.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u GR: Povređena petočlana porodica iz Srbije

U eksploziji plinske boce na plaži Kavurotipes na Halkidikiju teško su povređeni muškarac i devojčica iz Srbije, javljaju beogradski mediji.

Lakše povrede su zadobili žena i dvoje dece.

Kako se navodi do nesreće je došlo kada je u šatoru srpske porodice, koja je kampovala na toj plaži eksplodirala plinska boca, a kako prenose beogradski mediji, to se dogodilo dok je otac kuvao kafu.

Otac i devojčica (8) prebačeni su u bolnicu u Solunu sa teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opekotinama, dok su majka i drugo dvoje dece zadobili lakše povrede i zbrinuti su u lokalnoj ambulanti.

Ljudi koji su bili na licu mesta učestvovali su u gašenju požara, koji je brzo ugašen.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica iz Srbije povređena u eksploziji na Halkidikiju

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2017

Otac i sedmogodišnja ćerka teško su povređeni kada je u njihovom šatoru, na plaži Kavurotipes, gde je porodica kampovala, eksplodirala plinska boca, prenose Novosti...U šatoru jedne srpske porodice koja je kampovala, eksplodirala je plinska boca. Otac je sa osmogodišnjom ćerkom, koji su zadobili...

Nastavak na N1 televizija...

Eksplozija u Grčkoj: Povređeni otac i ćerka iz Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2017

U eksploziji plinske boce na plaži Kavurotipes na Halkidikiju povređeni su muškarac i devojčica iz Srbije, javljaju beogradski mediji...Kako se navodi do nesreće je došlo kada je u šatoru srpske porodice, koja je kampovala na toj plaži eksplodirala plinska boca, a kako prenose beogradski mediji,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.