Izvor: Vostok.rs, 31.Avg.2011, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Atlanskom okeanu se formirao tropski vihor „Kaća“

31.08.2011. -

Na Atlanskom okeanu se formirao tropski vihor „Kaća". On brzo dobija na brzini i u sredu se može pretvoriti u uragan, saopštio je Nacionalni centar SAD za praćenje uragana. Po njegovin podacima, brzina vetra u epicentru oluje dostiže 65 kilometara na sat. „Kaća" se nalazi 855 kilometara jugozapadno od ostrva Zelenog rta i kreće se u pravcu severozapada. Metereolozi zasad ne mogu da predvide njenu trajektoriju. U toku proteklog vikenda na Istočnu obalu SAD obrušio se uragan „Ajrin". U njemu je nastradalo 38 ljudi.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruskinja pobedila u trci na 3000 metara s preprekama

Izvor: Vostok.rs, 31.Avg.2011

31.08.2011. -..Ruskinja Julija Zaripova je pobedila na svetskom šampionatu u lakoj atletici u južnokoreanskom gradu Tegu u trci na 3000 metara s preprekama. U aktivi ruske reprezentacije sad su tri najviše medalje sa svetskog šampionata. Ranije je u utorak Tatjana Černova postala najbolja u sedmoboju....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.