NEVEROVATNA RUTALNOST Policajac u SAD krvnički premlatio beskućnicu, prisutni ga molili: NEMOJ DA JE UBIJEŠ (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Izvor: Blic, 15.Jul.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA RUTALNOST Policajac u SAD krvnički premlatio beskućnicu, prisutni ga molili: "NEMOJ DA JE UBIJEŠ" (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Policija u američkoj državi Džordžiji je pokrenula istragu protiv jednog od svojih službenika, koji je snimljen kako krvnički bije beskućnicu na jednoj benzinskoj pumpi.

Uznemirujući snimak prikazuje policajca koji bije ženu pendrekom po telu i viče da će je upucati ako ne prestane da se opire. Čuje se bespomoćno zapomaganje beskućnice, kao i svedoci koji mole policajca da je ne ubije.

Kejt Mekarki je prosila ispred pumpe zbog čega su radnici pozvali policiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali niko nije očekivao ovako brutalan ishod. Na kraju snimka se vidi kako policajac ženi stavlja lisice, dok ona zapomaže: "Šta sam uradila?!"

- Sad kad imamo ovaj snimak, ponovo je otvoren slučaj i utvrdićemo da li se incident dogodio u skladu sa zakonom - izjavio je potparol tamošnje policije.

Policajac koji je premlatio prosjakinju rekao je da je ona pokušala da ga odgurne i izađe iz radnje na benzinskoj pumpi i zgrabila ga za značku. Žena je iz zatvora prebačena u bolnicu zbog teških povreda glave i posekotina na rukama i nogama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Američki policajac prebio beskućnicu, preklinjala ga je da prestane

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2017

Policija u američkoj saveznoj državi Džordžiji je pokrenula istragu protiv jednog od svojih službenika koji je u junu snimljen kako brutalno prebija beskućnicu na benzinskoj stanici Policija u američkoj saveznoj državi Džordžiji je pokrenula istragu protiv jednog od svojih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.