NAGRADA ZA INFORMACIJE Nemačka nudi novac za podatak koji će dovesti do hapšenja Tunišanina

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGRADA ZA INFORMACIJE Nemačka nudi novac za podatak koji će dovesti do hapšenja Tunišanina

Savezna kriminalistička služba Nemačke po nalogu tužilaštva i uz podršku pokrajinskih policija, sprovodi intenzivnu potragu za Anisom Amrijem, a za informaciju o njemu raspisana je i nagrada.

Tužilaštvo je raspisalo nagradu do 100.000 evra za informaciju koja bi dovela do hapšenje osumnjičenog za napad na božićnom vašaru u Berlinu.

Po nalogu Generalnog tužilaštva raspisana je javna poternica, u kojoj se, po prvi put pominje i prezime traženog, a navedeno je da je star 24 godine i da je rodjen u Tunisu.

U javnoj poternici se navodi da je raspisana nagrada u visini do 100.000 evra za informacije koje bi vodile ka hapšenju Anisa Amrija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemci nude 100.000 evra za informacije o napadaču

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Berlin -- Nemačka nudi 100.000 evra za informaciju koja bi mogla dovesti do hapšenja Tunišanina osumnjičenog za napad u Berlinu...Dok traje intenzivna potraga za Tunišaninom osumnjičenim za napad na božićni vašar u Berlinu, u nemačkim medijima je sve više detalja o njemu, kao i podatak da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.