Marković: Američke investicije su posebno važne

Izvor: Blic, 23.Avg.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Američke investicije su posebno važne

Investicije iz SAD imaju za Crnu Goru posebnu važnost, istakao je crnogorski premijer Duško Marković na sastanku sa ambasadorom SAD u Podgorici Margaret En Ueharom.

Na sastanku je bilo reči o daljim mogućnostima investicija iz SAD u Crnu Goru kao i o izazovima američkih investitora koji već rade u toj državi.

Marković je u tom kontekstu ponovio već ranije iskazanu odlučnost i spremnost da u saradnji sa investitorima ubrza otklanjanje biznis barijera, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Služba Vlade Crne Gore za odnose sa javnošću.

Sastanku su prisustovali i novi zamenik ambasadora SAD u Podgorici Džudi Kuo, zamenik šefa političke i ekonomske sekcije u Ambasadi SAD Vivik Džoši i savetnik predsednika Vlade Crne Gore za strane investicije Vladimir Beratović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.