MAJKA IZ PAKLA: Oralno zadovoljavala dečka, a decu ostavila samu u autu!

Izvor: Press, 30.Jul.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA IZ PAKLA: Oralno zadovoljavala dečka, a decu ostavila samu u autu!

Kada se vratila do automobila policiji je rekla da je bila sa dečkom u njegovom, koji je bio parkiran na istom parkiralištu.
Kada je policija pitala ženu da li je iz njegovog automobila mogla da vidi decu kako bi pazila na njih, priznala je da nije jer ga je oralno zadovoljavala.
Policija je inače pronašla decu u automobilu upaljenog motora i podignutih prozora, a deca su histerično plakala kada je došla policija.

 
“Deca su vrištala i plakala. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što su policajci 15 minuta pokušavali da smire decu došla je njihova majka“, rekla je policajka Kim Majers.
Gospođa Marks je na kraju optužena zbog napuštanja dece, pa je puštena iz pritvora nakon što je platila 5.000 dolara kaucije. Njena deca, pet i sedam godina stara, nakon ovog slučaja su predana na rodbini do okončanja procesa.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ostavila decu samu u kolima da bi dečku pružila oralni seks

Izvor: Blic, 30.Jul.2014

Prinses Marks (25) iz Lejk Čarlsa u Luizijani (SAD) ostavila je dvoje dece od 5 i 7 godina same u kolima u sred noći da bi svom dečku pružila oralni seks, u njegovom automobilu koji je bio parkiran u blizini...Prolaznik je primetio da su deca sama u kolima, mada je već prošla ponoć, i obavestio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.