Kabul: U samoubilačkom napadu ranjeno pet osoba

Izvor: Blic, 01.Jan.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabul: U samoubilačkom napadu ranjeno pet osoba

U samoubilačkom napadu na restoran "Žarden" u Kabulu, u koji dolaze strani državljani i avganistanski zvaničnici, ranjeno je najmanje pet osoba, izjavili su danas zvaničnici.

Odgovornost za napad preuzeli su talibani.

Neimenovani policijski zvaničnik rekao je da je pet osoba ranjeno, dok su talibani na društvenim mrežama objavili da su ranjeni ili ubijeni brojni "osvajači".

Zvaničnici Avganistana, Pakistana, SAD i Kine sastaće se u Pakistanu 11. januara s ciljem dogovora o pokretanju razgovora sa pobunjenicima.

Međutim, talibani su do sada odbijali da učestvuju u razgovorima dok su u Avganistanu prisutne strane snage.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pet mrtvih u samoubilačkom napadu u Kabulu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jan.2016

U samoubilačkom napadu na restoran "Žarden" u Kabulu, u koji dolaze strani državljani i avganistanski zvaničnici, ranjeno je najmanje pet osoba, izjavili su danas zvaničnici...Odgovornost za napad preuzeli su talibani...Neimenovani policijski zvaničnik rekao je da je pet osoba ranjeno, dok su talibani...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.