Izvor: Blic, 13.Jun.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanci švercovali obveznice vredne 100 milijardi evra

Italijanska finansijska policija uhapsila je na granici sa Švajcarskom dva Japanca koji su nosili američke obveznice u vrednosti od 134 milijarde dolara (oko 100 milijardi evra).



Japanci stari oko 50 godina bili su u vozu koji je iz Švajcarske išao u Italiju, kada su prekontrolisani u Kjasu, na švajcarskoj teritoriji. Oni su rekli da nemaju ništa da prijave za carinjenje, ali je detaljnom kontrolom u duplom dnu kofera pronađeno 249 obveznica Američke federalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rezerve, svake u vrednosti od 500 miliona dolara, kao i 10 "obveznica Kenedi" nominalne vrednosti od po milijardu dolara, saopštila je italijanska finansijska policija. Kako se navodi, u toku je provera autentičnosti obveznica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Japanci švercovali obveznice

Izvor: S media, 12.Jun.2009, 20:37

Italijanska finansijska policija uhapsila na granici sa Švajcarskom dva Japanca koji su nosili američke obveznice u vrednosti od 134 milijarde dolara (oko 100 ilijardi evra). ..Japanci stari oko 50 godina bili su u vozu koji je iz Švajcarske išao u Italiju, kada su prekontrolisani u Kjasu, na švajcarskoj...

Nastavak na S media...

Japanci u vozu zatečeni sa 100 milijardi evra

Izvor: Mondo, 13.Jun.2009

Italijanska policija uhapsila je dvojicu Japanaca koji su vozom iz Švajcarske prema Italiji prenosili američke obveznice u vrednosti od 100 milijardi evra.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.