Japan: Požar u restoranu se proširio na 140 zgrada

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Dec.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan: Požar u restoranu se proširio na 140 zgrada

Požar koji je bukno danas u jednom restoranu u Japanu proširio se zbog jakog vetra i zahvatio najmanje 140 zgrada.

Požar je počeo ujutro u gradu Itoigava na obali Japanskog mora, saopštila je Japanska agencija za upravljanje požarima i katastrofama.

Vatra podstaknuta vetrom koji duva 56 kilometara na čas, do podneva je zahvatila oko 140 kuća i drugih zgrada.

Prijavljena su dva slučaja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << lakšeg povređivanja. Jedna žena ima probleme zbog udisanja dima, dok se druga osoba povredila prilikom pada. Vlasti su objavile poziv na evakuaciju oko 300 domaćinstava.

Itoigava se nalazi u prefekturi Nigata, oko 260 kilometara severozapadno od Tokija. Uzrok požara se ispituje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sukobu u Kongu poginulo 17 osoba

Izvor: Beta, 22.Dec.2016

U sukobu policije i pripadnika jedne sekte na severozapadu Konga poginulo je 17 osoba, medju kojima tri policajca, saopštile su danas lokalne vlasti."U sukobu je poginulo 14 pripadnika sekte i tri policajca", rekli su Frans presu lokalni zvaničnici.Sukob je izbio izmedju policije i pripadnika sekte...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.