Devojka se udavila, otac zabranio spasiocima da je dodirnu i izvuku iz vode

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka se udavila, otac zabranio spasiocima da je dodirnu i izvuku iz vode

Dramatični događaj u Dubaiju šokirao je mnoge, pošto je otac dopustio da se njegova 20-godišnja ćerka udavi u moru pred njim i spasiocima. Otac je sprečio spasioce da joj pomognu pošto nije želeo da je "neznanci" dodiruju.

Devojci koja je zapomagala spasioci nisu mogli da priđu od oca koji se plašio da će time što će je nepoznati muškarci dotaći "porodica biti osramoćena".

Šef lokalne policije, potpukovnik Ahmed Burgiba, izjavio je za sajt Emirates 24/7 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je to jedan od najpotresnijih slučajeva u njegovoj karijeri.

- Nikada neću moći to da zaboravim! Bili smo svi šokirani onim što se dogodilo – rekao je on, dodavši da je nerazumni otac, koji je identifikovan samo kao "Azijat", na plažu došao sa suprugom i decom.

Devojka, koja je plivala u moru, u jednom trenutku je počela da se davi i da doziva u pomoć.

- Dva spasioca su bila na plaži i pritrčala su da joj pomognu, ali im je put preprečio njen otac - rekao je Burgiba.

Vikao je da će ukoliko "neznanci" dotaknu njegovu ćerku ona biti "obeščašćena, a porodica osramoćena".

- To je njegovu ćerku koštalo života - napomenuo je policajac, navodeći da je reč o krupnom i snažnom čoveku koji je bio izuzetno agresivan prema spasiocima.

- Devojka je mogla da bude spašena jer su spasioci bili veoma blizu - istako je on.

Otac davljenice je uhapšen i biće optužen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac dopustio da mu se ćerka utopi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2015

Dramatični događaj u Dubaiju šokirao je mnoge: 20-godišnja devojka udavila se u moru jer je njen otac sprečio spasioce da joj pomognu pošto nije želeo da je "neznanci" dodiruju...Devojci koja je zapomagala spasioci nisu mogli da priđu od oca koji se plašio da će time što će je nepoznata lica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UŽAS U DUBAIJU Muslimanska devojka se utopila jer otac nije dao da je neznanci spasavaju

Izvor: Blic, 10.Avg.2015

U Dubaiju se danas 20-godišnja devojka udavila u moru jer je njen otac sprečio spasioce da joj pomognu pošto nije želeo da je "neznanci" dodiruju...Devojci koja je zapomagala spasioci nisu mogli da priđu od oca koji se plašio da će time što nepoznata lica dodirnu njegovu ćerku "porodica biti...

Nastavak na Blic...

Otac dopustio da mu se ćerka udavi, "da je ne bi dodirivali spasioci"

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2015

Devojci koja je zapomagala u moru kod Dubaija, spasioci nisu mogli da priđu od oca koji se plašio da će time što će je nepoznata lica dodirnuti "porodica biti osramoćena"...Šef lokalne policije, potpukovnik Ahmed Burgiba, izjavio je za sajt Emirates 24/7 da je to jedan od najpotresnijih slučajeva...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.