Užas: Sprečio spasioce da mu izvuku ćerku iz vode, zgrozićete se kad čujete zašto

Izvor: B92, 10.Avg.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas: Sprečio spasioce da mu izvuku ćerku iz vode, zgrozićete se kad čujete zašto

Muškarac iz Azije gledao je kako mu se 20-godišnja ćerka utapa pred očima. A da zlo bude veće, to se desilo jer je on fizički sprečio spasioce na plaži u Dubaiju da sačuvaju njen život. Kao opravdanje naveo je to da bi ona "bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali".

Ovaj "najgori otac na svetu" uhapšen je i protiv njega su nadležni pokrenuli krivični postupak, jer je svojim delovanjem direktno doveo do smrti svoje ćerke.

"Azijat je poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju suprugu i decu na plažu, kako bi uživali u pikniku i zabavljali se. Deca su bila u vodi kada je 20-godišnjakinja iznenada krenula da se dav, vrištala je i tražila pomoć", ispričao je poručnik Ahmed Burgibah, zamenik direktora policije u Dubaiju, odseka za potragu i spasavanje i otkrio da se nemili događaj desio na javnoj plaži u Dubaiju.

"Dva spasioca bili su na plaži i potrčali su da pomognu devojci. Otac je visok i snažan muškarac, krenuo je da se bori sa njima, povukao ih je i sprečio da joj pomognu, potom je postao veoma nasilan. Rekao im je da bi više voleo da mu je ćerka mrtva, nego da je dodiruju nepoznati muškarci", nastavio je priču pod snažnim utiskom i dodao:

"Ovo je jedan od incidenata koje nikada neću zaboraviti. Šokiralo je i mene i sve ostale koji su uključeni u slučaj.

Kako su postupci ovog oca doveli su do smrti mlade devojke, muškarac je uhapšen zbog ometanja spasilaca u obavljanju dužnosti i izazivanja smrti svoje ćerke.

"Protiv njega su nadležni pokrenuli postupak", potvrdio je poručnik Burgibah.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.