Devojčici i dečaku ajkula odgrizla ruke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčici i dečaku ajkula odgrizla ruke

Dvoje dece teško je povređeno u odvojenim napadima ajkule u Ouk Ajlendu u Severnoj Karolini, javio je Asošijeted pres, navodeći da su posetioci plaže užasnuti, a očevici se prisećaju scena iz filma "Ajkula".

Kako je saopštila gradonačelnica Beti Volas, jedna četrnaestogodišnja devojčica ostala je bez dela ruke i mogla bi da izgubi i nogu, dok je samo sat vremena kasnije ajkula šesnaestogodišnjem dečaku odgrizla ruku.

Oboje su helikopterima odvezeni u bolnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Posle incidenta u nedelju duž obale postavljene su crvene zastave sa zabranom ulaska u vodu na plažama okruga Brunsvik, a uvedene su patrole policajaca i spasioca.

Posetioci plaže počeli su da pružaju prvu pomoć povređenima, pokušavajući da zaustave krvarenje.

"Bilo je užasno, prava noćna mora", rekao je očevidac Stiv Bauser, dok njegova žena Brenda navodi da je prizor ličio na scene iz filma iz 1975. "Ajkula".

Poslednji napad ajkula na ljude sa smrtnim ishodom u Severnoj Karolini desio se 2009. godine a pretposlednji osam godina ranije, podsećaju mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje dece teško povređeno posle napada ajkule

Izvor: RTS, 15.Jun.2015

Dečak i devojčica teško su povređeni u odvojenim napadima ajkule u Ouk Ajlendu, u Severnoj Karolini. . Jedna 14-godišnja devojčica ostala je bez dela ruke i mogla bi da izgubi i nogu, dok je samo sat vremena kasnije ajkula...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.