Dvoje dece teško povređeno posle napada ajkule

Izvor: RTS, 15.Jun.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje dece teško povređeno posle napada ajkule

Dečak i devojčica teško su povređeni u odvojenim napadima ajkule u Ouk Ajlendu, u Severnoj Karolini.
Jedna 14-godišnja devojčica ostala je bez dela ruke i mogla bi da izgubi i nogu, dok je samo sat vremena kasnije ajkula 16-godišnjem dečaku odgrizla ruku, saopštila gradonačelnica Beti Volas, javlja Tanjug.

Oboje su helikopterima odvezeni u bolnice.
Posetioci plaže počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su da pružaju prvu pomoć povređenima, pokušavajući da zaustave krvarenje.
"Bilo je užasno, prava noćna mora", rekao je očevidac Stiv Bauser.
Posle incidenta, koji se dogodio u nedelju, duž obale su postavljene crvene zastave sa zabranom ulaska u vodu na plažama okruga Brunsvik, a uvedene su patrole policajaca i spasioca.
Poslednji napad ajkula na ljude sa smrtnim ishodom u Severnoj Karolini desio se 2009. godine, a pre toga  2007, podsećaju mediji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) HOROR FILM: Ajkula odgrizla ruke dvoje dece u Severnoj Karolini!

Izvor: Kurir, 15.Jun.2015

Posle incidenta u nedelju duž obale postavljene su crvene zastave sa zabranom ulaska u vodu na plažama okruga Brunsvik, a uvedene su patrole policajaca i spasioca..Dvoje dece teško je povređeno u odvojenim napadima ajkule u Ouk Ajlendu u Severnoj Karolini, javio je Asošijeted pres...Kako je saopštila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.