DVOSTRUKI ŽIVOT STJUARDESE: Godinama pružala seksualne usluge u avionu, zaradila 880 hiljada evra!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOSTRUKI ŽIVOT STJUARDESE: Godinama pružala seksualne usluge u avionu, zaradila 880 hiljada evra!

Anonimna devojka je naplaćivala seks u malom toaletu tokom leta i po mušteriji je znala da zaradi čak 1.700 eura.

Jedna stjuardesa doslovno se obogatila nakon što je dve godine istovremeno posluživala pića, ali i 'obrađivala' putnike u avionu.

Naime, devojka je naplaćivala seks u malom toaletu tokom leta i po mušteriji je znala da zaradi čak 1.700 eura. Na kraju je priznala da joj je prostituisanje u avionu donelo neverovatnih 880 hiljada evra.

Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je stigla iz Dubaija, ali nije precizirano o kojoj se avio-kompaniji radi. Zna se samo da je sa Bliskog istoka...

Avanture pohotne stjuardese počele su pre dve godine i trajale su sve do ovog meseca kada je uhvaćena usred seksualnog čina s jednim od putnika. Devojci je odmah uručen otkaz i deportovana je iz države u kojoj je radila.

Novinari iz Dubaija su javili da je devojka vrlo brzo priznala da joj to nije bio prvi incident.

Ovo, inače, nije prvi slučaj prostituisanja u avionima. Nedavno je u Japanu izbio pravi skandal nakon što se otkrilo da tamošnje stjuardese masovno naplaćuju seks s pilotima. Sve je krenulo kada su im smanjene plate, pa su devojke odlučile da popune budžet tako što su naplaćivale između 500 i 700 evra za seks.

(Jutarnji list)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVOSTRUKI ŽIVOT STJUARDESE: U avionu pružala putnicima seks

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2015

Izbio je pravi skandal kada je otkriveno čime se stjuardesa bavi pored svojih redovnih zaduženja, i to za cifru od neverovatnih 1700 evra...Još neimenovana devojka, koja je radila kao stjuardesa za jednu avio kompaniju iz Dubaija, dobila je otkaz kada je otkriveno da je u toaletu aviona pružala putnicima...

Nastavak na NaDlanu.com...

Stjuardesa pružala i "druge usluge", ali cifra koju je od toga zaradila će vas šokirati

Izvor: B92, 01.Okt.2015

Anonimna devojka je naplaćivala seks u malom toaletu tokom leta i po mušteriji je znala da zaradi čak 1.700 eura...Jedna stjuardesa doslovno se obogatila nakon što je dve godine istovremeno posluživala pića, ali i 'obrađivala' putnike u avionu...Naime, devojka je naplaćivala seks u malom toaletu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.