Blera u Dablinu gađali cipelama i jajima

Izvor: S media, 04.Sep.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blera u Dablinu gađali cipelama i jajima

Grupa demonstranata, koji su se danas okupili na antiratnom protestu u Dablinu, gadjala je cipelama i jajima bivšeg britanskog premijera Tonija Blera, koji je u jednoj knjižari u tom gradu bio na promociji svojih memoara "Putovanje", gde je prvi put javno potpisivao knjigu.

Demonstranti su uzvikivali da su Blerove ruke krvave i gadjali su ga raznim predmetima, izmedju ostalog cipelama i jajima, ali nisu uspeli da ga pogode, javio je AP.

Oni koji su želeli da kupe knjigu sa Blerovim potpisom morali su da predaju torbe i mobilne telefone pre ulaska u knjižaru.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bler izbegao kišu cipela i jaja

Izvor: Mondo, 04.Sep.2010

Grupa demonstranata na antiratnom protestu u Dablinu gađala je cipelama i jajima bivšeg britanskog premijera, koji se u okolini zadesio zbog promocije svoje knjige.

Nastavak na Mondo...

Jajima i cipelama na Blera

Izvor: BBC na srpskom, 04.Sep.2010

Demonstranti u Irskoj gađali jajima i cipelama bivšeg britanskog premijera, koji je došao u dablinsku knjižaru na prvu promociju svojih memoara.

Nastavak na BBC na srpskom...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.