Beč: Devojčica zbog Interneta ubila majku!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2010, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beč: Devojčica zbog Interneta ubila majku!

Jedna 14-godišnjakinja u Austriji ubodima nožem usmrtila je majku nakon što su se posvađale oko kompjutera, saopštila je danas policija u Beču.

Suprug žrtve i njihov 12-godišnji sin pronašli su sinoć njeno telo u porodičnoj kući u Beču. Majka (37) i kćerka (14) često su se svađale, a poslednja svađa izbila je zbog korišćenja računara.

Kako prenose austrijski mediji, devojčica se vratila iz škole i sela za kompjuter. Majka je ušla u sobu i zabranila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da surfuje Internetom. Devojčica se pobunila i tada je izbila svađa posle koje je majka otišla u kupatilo, a devojčica u kuhinju iz koje je uzela nož i ubola majku.

Policija je nešto kasnije u jednom parku privela devojčicu koja se trenutno nalazi u pritvoru. Ona je priznala zločin, ali je negirala da je imala nameru da ubije majku, dodaje policija. Preti joj kazna od 10 godina zatvora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beč: Devojčica ubila majku

Izvor: B92, 14.Apr.2010

Beč -- U porodičnoj svađi oko kućnog kompjutera jedna 14-godišnjakinja nožem je izbola majku i ubila je, saopstila je bečka policija... Adolescentkinja je priznala da je to uradila ali je negirala da je imala nameru da ubije majku, navodi policija. U saopštenju policije se navodi da su se majka...

Nastavak na B92...

Devojčica ubila majku zbog kompjutera

Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2010, 07:03

BEČ - U porodičnoj svađi oko kućnog kompjutera jedna 14-godišnjakinja na smrt je nožem izbola majku, saopštila je juče bečka policija...Adolescentkinja je priznala da je to uradila, ali je negirala da je imala nameru da ubije majku, navodi policija...U saopštenju policije se navodi da su se...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.