Izvor: Blic, 13.Jun.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBAŠKI NAPAD U TURSKOJ Eksplodirala bomba u blizini sudnice, povređeno devet osoba

U eksploziji koja se dogodila u gradu Ovadžaki u provinciji Tundželi na istoku Turske povređeno je devet osoba, piše turski Hurijet.

UPDATE: Nine wounded in car bomb attack in Turkey’s Tunceli https://t.co/LagvJPvcH6 pic.twitter.com/awxeKQMzLA

Bomba je bila postavljena ispod automobila, a eksplodirala je u blizini sudnice. Prema pisanju Hurijeta u eksploziji je povređeno devetoro ljudi, uključujući i jednog policajca, a tri osobe su u kritičnom stanju.

Vatrogasne ekipe pokušavaju da ugase požar koji je izazvala eksplozija, objavila je novinska agencija Dogan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Opet bomba u Turskoj! Ima ranjenih

Izvor: Mondo, 13.Jun.2016

Najmanje devet osoba je povređeno u eksploziji automobila bombe, koja se dogodila danas u gradu Ovacik, na istoku Turske, u oblasti Tunceli, prenosi Rojters...Foto: MONDO..Agencija Dogan je javila da vatrogasci pokušavaju da ugase požar na mestu eksplozije...Kako se navodi, povređeni su civili u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.