BELI SE CRNA GORA U Pljevljima jutros pada sneg

Izvor: Blic, 16.Maj.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELI SE CRNA GORA U Pljevljima jutros pada sneg

Stanovnike gradova na severu Crne Gore jutros je iznenadio sneg, koji i nije baš uobičajen za ovo doba godine.

Sneg na severu danas su najavili i meteorolozi, a prema podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u Pljevljima je u osam sati padao umeren ili jak sneg, a temperatura je iznosila svega jedan stepen.

Meteorolozi su danas prognozirali nestabilno vreme. Biće umereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, lokalno i pljuskovi praćeni grmljavinom, a u jutarnjim satima u višim predelima na severu i susnežica i sneg.

Stabilizacija vremena očekuje se od srede.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sneg u Zapadnoj Srbiji uništio maline

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2016

Sneg koji je tokom noći pao u pojedinim opštinama Zapadne Srbije, u Ivanjici i Prijepolju, uništio je velike površine pod malinama...Violeta Tošić iz mesta Erčege, izjavila je za Glas zapadne Srbije da im je sneg uništio 40 ari zasada pod malinom..."Sinoć kada smo krenuli na spavanje oko 22...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.