Al-Džazira: NATO avioni bombarduju Gadafijev kompleks

Izvor: S media, 21.Avg.2011, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al-Džazira: NATO avioni bombarduju Gadafijev kompleks

NATO avioni bombarduju kompleks Moamera Gadafija, javlja al-Džazira. Član prelaznog nacionalno saveta Fati Baja izjavio da je Gadafijev kraj blizu.

Satelitska televizija al-Džazira javila je da NATO avioni bombarduju rezidencijalni kompleks Moamera >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gadafija Bab al-Azizija i aerodrom.

Sa druge strane, libijski pobunjenici su ušli danas u Tripoli iz pravca mora u okviru operacije pokrenute iz njihove zapadne enklave Misrate, rekao je portparol pobunjenika Abdulah Melitan agenciji Frans pres.

Gadafi napustio Libiju!? (VIDEO)

Pobunjenici ušli u Tripoli? (VIDEO)

"Prethodnica iz Misrate je stigla do Tripolija i pridružila se pobunjenicima u prestonici. Sada se bore rame uz rame", izjavio je Melitan.

Istovremeno, član prelaznog nacionalno saveta Fati Baja izjavio je da priznavanje ovog saveta od strane Tunisa predstavlja jasnu poruku Gadafiju da je njegov kraj blizu.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombe na Gadafijevu rezidenciju

Izvor: B92, 21.Avg.2011

Misrata, Brisel -- NATO avioni bombarduju rezidencijalni kompleks Moamera Gadafija Bab al-Azizija i aerodrom, javlja televizija al-Džazira. U Tripoliju se vode ulične borbe...Ulične borbe u libijskoj prestonici između pobunjenika i snaga vernih Muameru Gadafiju vode se prvi put od kada je počela...

Nastavak na B92...

Pobunjenici ušli u Tripoli sa zapadne strane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2011

TRIPOLI -..Libijski pobunjenici ušli su večeras sa zapadne strane u prestonicu Tripoli, gde su ih dočekali građani koji su u znak pozdrava ispaljivali hice u vazduh, javio je Frans pres...U borbama u Tripoliju danas i tokom prethodne noći ubijeno je 376 ljudi na obe strane, a povređeno njih oko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

AFP: POBUNJENICI UŠLI U TRIPOLI SA ZAPADNE STRANE!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2011

Protivnici Gadafija u Tripoliju podigli su pobunu kasno sinoć, dok očekuju da im u pomoć pristignu snage sa istoka i zapada prestonice..TRIPOLI - Libijski pobunjenici ušli su večeras sa zapadne strane u prestonicu Tripoli, gde su ih dočekali građani koji su u znak pozdrava ispaljivali hice u vazduh,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.